Skip to main content
Kom onze kwaliteit proeven.

Menu

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.

Voorgerechten

Bloemkool-Preisoepsoep met room&knoflook.

€8,50

Met een salsa verde van gepofte knoflook& ansjovis,desemcroutons met venkel-zaad, olijfolie& chilivlokken.

Carpaccio van rundsvlees

€18,50

Rucola/Pijnboompitten/Balsamico Cream/Olijfolie/Parmesan

Zuiderse Carpaccio van Rundvlees

€19,50

Zuiders getint Chimichurri/Zongedroogde tomaatjes/ Rucola/Parmesan/Balsamico creme

Argentijnse rode Garnaal Josper (4st)

€17,50

Met Italiaans Slaatje.

Gamba Josper (4st).

€19,50

Met Italiaans Slaatje
Sharing Food

Portie Olijven

€6,50

Gefrituurde Scampi 3 Soorten 6 Stuks. "Enkel op zaterdag"

€15,00

Met Pittige Cocktailsaus.

Gefrituurde Scampi 3 Soorten 9 Stuks. "Enkel op zaterdag"

€22,00

Met Pittige Cocktailsaus.

Wit Hoevebrood Met Aioli

€5,50

Huisgemaakte Aioli

Ceccina de Leon 80gr.

€17,50

Is een traditionele delicatesse dat al generaties volgens strenge regels wordt geproduceerd. Het vlees is afkomstig van de achterpoot van Rubia Gallega runderen, die grazen in regio Castilla Y Leon.

Iberico Lomo 4 maanden Gerijpt 80gr.

€18,50

Mooi rood, gemarmerd en met een klein randje vet. Ibérico staat bekend om de karakteristieke nootachtige smaak.

Iberico Ham 30maanden gerijpt 80gr.

€20,50

Is een dieprode Spaanse rauwe ham gemaakt van Iberische varkens, die in Spanje eenvoudigweg bekend staan als zwartvoeters (pata negra).

Trio Ceccina de Leon/Iberico Lomo/Iberico ham 90gr.

€20,50

Ceccina de Leon/ Iberico Lomo/ Iberico Ham

Iberico BELLOTA Ham 36 maanden Gerijpt 80gr.

€25,50

Een Spaanse delicatesse. Deze ham wordt gemaakt van vrije-uitloop Iberische varkens die zich voeden met eikels (Bellotas) uit de beboste berggebieden ook wel Dehesas genoemd, in Zuid-West Spanje. Het resultaat is een ham met een unieke nootachtige smaak en fluweelzachte textuur, wordt gezien als één van de beste hammen ter wereld. TOP HAM...

De Oosterschelde Creuse is een verfijnde, frisse oester met een lichtfruitige en heerlijk zilt accent. De robuuste zeesmaak van de Oosterschelde zorgt voor de verfijnde bite waarmee deze oester zich onderscheidt.

3 /6/9Stuks-

€10,50/€20,00/€30,00

Wit Hoevebrood Toastjes uit de Josper en Chimichurri.

€17,00

Argentijnse rode garnaal Gemarineerd 4 Stuks Josper .

€12,50

Is een wilde koud water garnaal die wordt gevangen voor de kusten van Argentinië. Fijn van structuur met een lichtzoete intense smaak die neigt naar lagoustine

Gamba Josper (4st).

€15,50

Carabineros Josper (1St) Dit is een toppertje (kop leegzuigen geeft een explosie van smaken).

€12,00

Carabineros zijn een soort grote garnalen die voornamelijk worden gevonden in de Middelandse Zee rond Spanje en Portugal. Ze zijn bekend om hun opvallende rode kleur en worden beschouwd als een delicatesse vanwege hun stevige textuur en rijke smaak. Carabineros hebben een unieke smaak die vaak wordt beschreven als zoet en delicaat, met een lichte zilte smaak. De smaak van Carabineros wordt vaak vergeleken met kreeft of lagoustines, maar met een meer uitgesproken aroma. Het wordt beschouwd als een echte delicatesse van wege hun unieke smaakprofiel en hoogwaardige kwaliteit ideaal op de Grill.

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt,

TXOGITXU (Spanje) Oude vette koe “Binnen kort te verkrijgen”

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is Txogitxu geen specifiek runderras. Txogitxu is een selectielabel dat zich toelegt op het leveren van premium rundvlees, voornamelijk afkomstig van oudere melkkoeien. Het selectielabel is opgericht door de Baskische vleesexpert Imanol Jaca en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het leveren van rundvlees van ongeëvenaarde kwaliteit. De koeien die Txogitxu gebruikt zijn meestal tussen de 6 en 18 jaar oud, wat resulteert in een bijzonder rijke en diepe smaak die je bij jonger vlees niet zult vinden.Onze taak is het selecteren van de beste koeien, van Galicië tot Midden-Europa; we kiezen texturen en geuren. Eenmaal thuis maken we een tweede selectie om zo een efficiënte regelmaat in ons product te bereiken, mooi gemarmerd uitgesproken van smaak en zeer mals.

Simmental Filet Pur (Duitsland).”Suggestie”

Door deze natuurlijke en gezonde voeding, en door de rust in hun omgeving. Is het vlees mooi met vet dooraderd. Het heeft een dieprode kleur en een zachte en fijne smaak.

200gr -

€34,50

300gr -

€38,50

400gr -

€46,50

500gr-

€55,50

Rubia Galega Filet Pur (Spanje).

Is een hoogwaardig stuk rundvlees gesneden uit de ossenhaas. Met een opvallende marmering , biedt dit vlees een delicate textuur en een rijke, volle smaak.

300gr-

€40,50

400gr-

€48,50

500gr-

€57,50

Rubia Capricho D’Oro Dunne Lende( Spanje)” Top Vleesje” Dry aged 3 weken.

Deze geharde runderen leven aan de barre Atlantische kusten in het noordwesten van Spanje. Hun voeding bestaat uit alles wat ze als grazer vinden: grassen,kruiden,bloemen,klavers. Uniek is dat een Capricho d’Oro rund minstens 12 jaar oud moet zijn als ze geslacht worden. De dieren moeten 100% raszuiver zijn en geboren en gekweekt zijn in hun oorspronkelijke habitat. Het vlees is heel intens van smaak, heel krachtig en vol. Het is een unieke smaakbeleving. Dit is ABSOLUUT EEN TOP VLEESJE.

300gr-

€42,50

400gr -

€51,50

500gr -

€63,50

La Reina Dunne Lende( Spanje)” Nieuw suggestie” Dry aged 4 weken.

Hoewel deze dieren voornamelijk bekend staan om hun melkproductie, biedt La Reina een uitzonderlijke kwaliteit rundvlees dat voldoet aan de hoge eisen. Met een uitstekende marmering, rijke smaak en malsheid. Het vier weken durende rijpingsproces voegt een extra laag verfijning toe, waardoor de smaak en textuur van het vlees naar een hoger niveau worden getild. “Mooi gemarmerd vlees”.

300gr-

€40,50

400gr -

€48,50

500gr -

€57,50

Holstein Filet Pur (Oostenrijk).”Suggestie”

Het vlees is mager en heeft een subtielere smaak dan andere runderrassen. Sommige kenners beschrijven de smaak als nootachtig, terwijl anderen het omschrijven als lichtzoet en boterachtig.

300gr-

€40,50

400gr-

€48,50

500gr-

€57,50

Scottona Rib Eye (Italië).”Suggestie”

Het vlees is opvallend mals, sappig en vol van smaak. Het heeft een rijke , boterachtige smaak met een subtiele nootachtige ondertoon. Scottona betekent vaars, een jong vrouwelijk rund dat nog geen kalveren kreeg.

300gr-

€36,50

400gr-

€43,50

500gr-

€52,50

Uruguay  Entrecote graangevoederd (Uruguay).

Aberdeen Angus mooie marmering, volle smaak en malse structuur.

300gr -

€36,50

400gr -

€43,50

500gr-

€52,50

Argentijnse Rib Eye grasgevoederd (Argenitinië).

Is een heerlijk stuk rundvlees. Het staat bekend om zijn grove marmering en sappigheid, waardoor het vlees bij het grillen een intense smaak en malsheid behoudt.

300gr-

€36,50

400gr -

€43,50

500gr-

€52,50

Carabineros rode garnaal Grote maat 200gr 1stuk (kop leegzuigen is een explosie van smaken).

€35,00

Als een sharing bijgerecht bij uw vleesgerecht Surf en Turf Carabineros is een delicatesse in Spanje. De smaak wordt beschreven als zoet en delicaat, met een licht zilte smaak, wordt vaak vergeleken met kreeft of lagoustines maar met een meer uitgesproken aroma.

Inclusief Sharing groentjes (Winter) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.

Op zaterdag  vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.

Scottona Bistecca Fiorentina (Italië). Komt terug binnen 22/01/25

Smaak en textuur: Het vees van de Scottona is opvallend mals, sappig en vol van smaak. Het heeft een rijke, boterachtige smaak met een subtiele nootachtige ondertoon. De textuur is ook opvallend, met fijne marmering en gelijkmatige vetverdeling door het vlees.

Bistecca Fiorentina 1,27kg 2pers

153,50

Komt terug binnen 21/01

Herreford (Schotland) Start Rijping 21/11

Hereford-rundvlees staat bekend om zijn magere vlees met zachte marmering en robuuste smaak.

Herreford Côte 'a l'os 1,1kg 2 Pers JOSPER

120,00

9 Weken Gerijpt "Uitverkocht"

Rubia Capricho D'oro Côte 'a l'os (Spanje) .

"Start rijping 24/12 reeds 3 weken gerijpt"
Deze geharde runderen leven aan de barre Atlantische kusten in het noordwesten van Spanje. Hun voeding bestaat uit alles wat ze als grazer vinden: grassen,kruiden,bloemen,klavers. Uniek is dat een Capricho d'Oro rund minstens 12 jaar oud moet zijn als ze geslacht worden. De dieren moeten 100% raszuiver zijn en geboren en gekweekt zijn in hun oorspronkelijke habitat. Het vlees is heel intens van smaak, heel krachtig en vol. Het is een unieke smaakbeleving. Dit is ABSOLUUT EEN TOP VLEESJE.

Capricio D'oro Côte 'a l'os 1kg 2 Pers JOSPER "U ka deze in de rijpingskast kiezen"

122,50

7 Weken Gerijpt Nog 1 Stuk.

Capricio D'oro Côte 'a l'os 1,1kg 2 Pers JOSPER "U ka deze in de rijpingskast kiezen"

137,50

7 Weken Gerijpt 3 Stuks.

Inclusief Sharing groentjes (Winter) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.

Stukken momenteel aan het rijpen in onze kast.

Black Angus Côte 'a l'os (Ierland) Start Rijping 24/12.

De Ierse runderen van het Black Angus leven het grootste deel van het jaar buiten, waar ze zich tegoed doen aan het lekkere sappige gras. Hierdoor bekomt het Ierse rundvlees zijn typische mooie en intense vleessmaak.

Franse Wagyu Côte 'a l'os (Frankrijk) start rijping 07/01 zal 3 a 4weken zijn..

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Op zaterdag  vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.

Visgerechten JOSPER (Suggestie).

Staat er maar af en toe eens op, of op vraag.

€0

Schaaldieren Josper

Scampi Josper (6st)

€33,50

Maat 6/8

Gamba Josper (6st).

€31,50

Maat 13/15

Reuzegamba Josper (4st).

€42,50

Maat 6/8

Mix Scampi/Gamba/Reuzegamba Josper (6st).

€45,50

Maat 6/8 & 13/15 & 6/8

Inclusief Sharing groentjes (Winter) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Kindergerechten tot 12 jaar enkel bij melding reservatie dat er kinderen bij zijn.

Kinder Simmetal Filet 200gr Josper .

€27,50

Plus sharing groentjes.

Kinder Scampi Josper 3st

€20,50

Grote maat 6/8 plus sharing groentjes .

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Witloofslaatje

€6

Gebakken Witloof

€7

Gebakken Champignons.

€6

Gebakken Seizoens Groentjes

€8

Frietjes/Gepofte aardappel in de schil

€2,50

Sauzen

Chimichurri

€3,50

Is een sausje op basis van olijfolie verse kruiden (deels uit tuin) maar mooi in balans zodat het een meerwaarde voor het vlees is, brengt de rooksmaak extra naar boven wat een mooi evenwicht geeft (Top sausje voor gegrild vlees).

Huisgemaakte Kruidenboter

€2,50

Huisgemaakte Mayonaise/Ketchup

€1

Warme Sauzen (huisgemaakt)

€Kl 2,50 € Gr3,50

Pepersaus/Champignonsaus/Gorgonzola

Onze Roquefort waar we mee werken is momenteel niet leverbaar. Daarom hebben we voorlopig als vervanging een Gorgonzola saus.

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Desserten

Kardemonpeertje met crumble van hazelnoot en bolletje vanille ijs

€14,50

Bereidingstijd 25min

Créme Brulée.

€10,50

Huisgemaakt

Chocolademousse

€9,50

Huisgemaakt

Duo Créme Brulée/Chocolademousse.

€9,50

Sabayon (vanaf 2 pers)

€10

met Cava en Vanilleroomijs

Kleine Chocolademousse

€4,50

Huisgemaakt
  Huisgemaakt ijs (super lekker).

Coupe Vanille

€10,50

Coupe Dame Blanche

€12,50

Kinderijsje Vanille

€3,50

Coupe Mokka

€10,50

3 Bolletjes Mokka ijs

Coupe Brésilienne

€12,50

3 Bolletjes Mokka ijs met caramelsaus en gebrande hazelnoten.

Kinderijsje Mokka

€3,50

Verse Slagroom.

€1

Designed & built by Digitalseeds