Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Kom onze kwaliteit proeven.
Menu
- Voorgerechten - Sharing Food
- Rundsvlees JOSPER
- Suggestie Côte 'a l'os
- Schaaldieren JOSPER
- Kindergerechten
- Supplementen/Sauzen
- Desserten
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.
Voorgerechten
Sharing Food
Spaanse Charcuterie
Italiaanse Charcuterie
Oisri Oesters (Ierse) .
Deze Ierse holle oester, is een absolute topper die vergeleken mag worden met de Franse oesters.De mooi gevulde schelp, met stevig vlees, heeft een diepe doch zachte smaak, die elke Creuse-liefhebber zal kunnen bekoren.
Sharing Food Josper
Mergpijp (Rubia) uit onze “Josper”( bereidingstijd 20min). “Uitverkocht”
Toastjes van Focaccia uit de Josper en Chimichurri.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt,
Txogitxu Premium Galicië (Spanje).”Suggestie”
Oude vette koe.
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is Txogitxu geen specifiek runderras. Txogitxu is een selectielabel dat zich toelegt op het leveren van premium rundvlees, voornamelijk afkomstig van oudere melkkoeien. Het selectielabel is opgericht door de Baskische vleesexpert Imanol Jaca en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het leveren van rundvlees van ongeëvenaarde kwaliteit. De koeien die Txogitxu gebruikt zijn meestal tussen de 6 en 18 jaar oud, wat resulteert in een bijzonder rijke en diepe smaak die je bij jonger vlees niet zult vinden.Onze taak is het selecteren van de beste koeien, van Galicië tot Midden-Europa; we kiezen texturen en geuren. Eenmaal thuis maken we een tweede selectie om zo een efficiënte regelmaat in ons product te bereiken, mooi gemarmerd uitgesproken van smaak en zeer mals.
Filet Pur Txogitxu Premium (Spanje).”Suggestie”
Txogitxu Rib Eye (Spanje).”Suggestie”
Txogitxu Rib Eye Japanse selectie Extra Premium (Spanje).”Suggestie”
Rubia Galega Filet Pur (Spanje).
Is een hoogwaardig stuk rundvlees gesneden uit de ossenhaas. Met een opvallende marmering , biedt dit vlees een delicate textuur en een rijke, volle smaak.
Rubia Capricho D’Oro Dunne Lende( Spanje)” Top Vleesje” Dry aged 3 weken.
Deze geharde runderen leven aan de barre Atlantische kusten in het noordwesten van Spanje. Hun voeding bestaat uit alles wat ze als grazer vinden: grassen,kruiden,bloemen,klavers. Uniek is dat een Capricho d’Oro rund minstens 12 jaar oud moet zijn als ze geslacht worden. De dieren moeten 100% raszuiver zijn en geboren en gekweekt zijn in hun oorspronkelijke habitat. Het vlees is heel intens van smaak, heel krachtig en vol. Het is een unieke smaakbeleving. Dit is ABSOLUUT EEN TOP VLEESJE.
Momenteel is er een tekort aan Capricho D’oro met als gevolg maar af en toe verkrijgbaar.
Angus/Hereford Filet Pur (Nieuw-Zeeland).”Suggestie”
Greenlea gras gevoerd cross Angus/Hereford is puur, eenvoudig en gezond. Vlees van vee dat dat ruim 20 maanden in de vrije natuur graast zoals dieren dat van oorsprong doen. Geen stress, geen toevoegingen en met een uitstekende milieu-footprint. Dit resulteert in een gegarandeerde sappige smaak en malse structuur.
Holstein Filet Pur (Oostenrijk).”Suggestie”
Het vlees is mager en heeft een subtielere smaak dan andere runderrassen. Sommige kenners beschrijven de smaak als nootachtig, terwijl anderen het omschrijven als lichtzoet en boterachtig.
Uruguay Entrecote graangevoederd (Uruguay).
Aberdeen Angus mooie marmering, volle smaak en malse structuur.
Uruguay Rib Eye graangevoederd (Uruguay).
Aberdeen Angus mooie marmering, volle smaak en malse structuur.
Als alternatief voor de Argentijnse..
Argentijnse Rib Eye grasgevoederd (Argenitinië).
Is een heerlijk stuk rundvlees. Het staat bekend om zijn grove marmering en sappigheid, waardoor het vlees bij het grillen een intense smaak en malsheid behoudt.
Jammer genoeg moeten we dit voorlopig op hold zetten wegens te hoge prijstijging.
Inclusief Sharing groentjes (Winter) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.
Inclusief Sharing groentjes (Winter) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.
Visgerechten JOSPER (Suggestie).
Schaaldieren Josper
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Kindergerechten tot 12 jaar enkel bij melding reservatie dat er kinderen bij zijn.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Sauzen
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.