Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Kom onze kwaliteit proeven.
Menu
- Voorgerechten - Sharing Food
- Rundsvlees JOSPER
- Suggestie Côte 'a l'os
- Schaaldieren JOSPER
- Kindergerechten
- Supplementen/Sauzen
- Desserten
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.
Voorgerechten
Sharing Food
Oosterschelde Creuse Oesters .
De Oosterschelde Creuse is een verfijnde, frisse oester met een lichtfruitige en heerlijk zilt accent. De robuuste zeesmaak van de Oosterschelde zorgt voor de verfijnde bite waarmee deze oester zich onderscheidt.
Sharing Food Josper
Mergpijp (Rubia) uit onze “Josper”( bereidingstijd 15min).
Wit Hoevebrood Toastjes uit de Josper en Chimichurri.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt,
TXOGITXU (Spanje) Oude vette koe “Binnen kort te verkrijgen”
In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, is Txogitxu geen specifiek runderras. Txogitxu is een selectielabel dat zich toelegt op het leveren van premium rundvlees, voornamelijk afkomstig van oudere melkkoeien. Het selectielabel is opgericht door de Baskische vleesexpert Imanol Jaca en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor het leveren van rundvlees van ongeëvenaarde kwaliteit. De koeien die Txogitxu gebruikt zijn meestal tussen de 6 en 18 jaar oud, wat resulteert in een bijzonder rijke en diepe smaak die je bij jonger vlees niet zult vinden.Onze taak is het selecteren van de beste koeien, van Galicië tot Midden-Europa; we kiezen texturen en geuren. Eenmaal thuis maken we een tweede selectie om zo een efficiënte regelmaat in ons product te bereiken, mooi gemarmerd uitgesproken van smaak en zeer mals.
Simmental Filet Pur (Duitsland).”Suggestie”
Door deze natuurlijke en gezonde voeding, en door de rust in hun omgeving. Is het vlees mooi met vet dooraderd. Het heeft een dieprode kleur en een zachte en fijne smaak.
Rubia Galega Filet Pur (Spanje).
Is een hoogwaardig stuk rundvlees gesneden uit de ossenhaas. Met een opvallende marmering , biedt dit vlees een delicate textuur en een rijke, volle smaak.
Rubia Capricho D’Oro Dunne Lende( Spanje)” Top Vleesje” Dry aged 3 weken.
Deze geharde runderen leven aan de barre Atlantische kusten in het noordwesten van Spanje. Hun voeding bestaat uit alles wat ze als grazer vinden: grassen,kruiden,bloemen,klavers. Uniek is dat een Capricho d’Oro rund minstens 12 jaar oud moet zijn als ze geslacht worden. De dieren moeten 100% raszuiver zijn en geboren en gekweekt zijn in hun oorspronkelijke habitat. Het vlees is heel intens van smaak, heel krachtig en vol. Het is een unieke smaakbeleving. Dit is ABSOLUUT EEN TOP VLEESJE.
La Reina Dunne Lende( Spanje)” Nieuw suggestie” Dry aged 4 weken.
Hoewel deze dieren voornamelijk bekend staan om hun melkproductie, biedt La Reina een uitzonderlijke kwaliteit rundvlees dat voldoet aan de hoge eisen. Met een uitstekende marmering, rijke smaak en malsheid. Het vier weken durende rijpingsproces voegt een extra laag verfijning toe, waardoor de smaak en textuur van het vlees naar een hoger niveau worden getild. “Mooi gemarmerd vlees”.
Holstein Filet Pur (Oostenrijk).”Suggestie”
Het vlees is mager en heeft een subtielere smaak dan andere runderrassen. Sommige kenners beschrijven de smaak als nootachtig, terwijl anderen het omschrijven als lichtzoet en boterachtig.
Scottona Rib Eye (Italië).”Suggestie”
Het vlees is opvallend mals, sappig en vol van smaak. Het heeft een rijke , boterachtige smaak met een subtiele nootachtige ondertoon. Scottona betekent vaars, een jong vrouwelijk rund dat nog geen kalveren kreeg.
Uruguay Entrecote graangevoederd (Uruguay).
Aberdeen Angus mooie marmering, volle smaak en malse structuur.
Argentijnse Rib Eye grasgevoederd (Argenitinië).
Is een heerlijk stuk rundvlees. Het staat bekend om zijn grove marmering en sappigheid, waardoor het vlees bij het grillen een intense smaak en malsheid behoudt.
Inclusief Sharing groentjes (Winter) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.
Inclusief Sharing groentjes (Winter) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.
Visgerechten JOSPER (Suggestie).
Schaaldieren Josper
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Kindergerechten tot 12 jaar enkel bij melding reservatie dat er kinderen bij zijn.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Sauzen
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.