Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Kom onze kwaliteit proeven.
Menu
- Voorgerechten - Sharing Food
- Rundsvlees JOSPER
- Suggestie Côte 'a l'os
- Schaaldieren JOSPER
- Kindergerechten
- Supplementen/Sauzen
- Desserten
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.
Voorgerechten
Sharing Food
Grevelingen Creuse Oesters .
De Grevelingen Creuse heeft een zilte smaak met fruitachtige accenten.
Ierse Oysri Creuse Oesters .
Deze Ierse holle oester, is een absolute topper die vergeleken mag worden met de beste Franse oesters. De mooi gevulde schelp, met stevig vlees, heeft een diepe doch zachte smaak, die elke Creuse-liefhebber zal kunnen bekoren.
Sharing Food Josper
Mergpijp (Rubia) uit onze “Josper”.
Wit Hoevebrood Toastjes uit de Josper en Chimichurri.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt,
Kogelsteak Belgisch Wit Blauw.
De KogelSteak (Filet Mignon) is een exclusief stuk rundvlees gesneden uit de bovenbil, of van de kogel van het spierstuk. Het is mals, sappig en ideaal om te grillen.
Ierse Filet Pur (Ierland). Vanaf Nu Black Angus.
Is een hoogwaardig stuk rundvlees gesneden uit de ossenhaas. Het staat bekend om zijn ongeëvenaarde malsheid, minimale vetdooradering en verfijnde smaak ideaal om te grillen.
Simmental Filet Pur (Duitsland).”Suggestie”
Door deze natuurlijke en gezonde voeding, en door de rust in hun omgeving. Is het vlees mooi met vet dooraderd. Het heeft een dieprode kleur en een zachte en fijne smaak.
Rubia Capricho D’Oro Dunne Lende( Spanje)” Top Vleesje” Dry aged 3 weken.
Deze geharde runderen leven aan de barre Atlantische kusten in het noordwesten van Spanje. Hun voeding bestaat uit alles wat ze als grazer vinden: grassen,kruiden,bloemen,klavers. Uniek is dat een Capricho d’Oro rund minstens 12 jaar oud moet zijn als ze geslacht worden. De dieren moeten 100% raszuiver zijn en geboren en gekweekt zijn in hun oorspronkelijke habitat. Het vlees is heel intens van smaak, heel krachtig en vol. Het is een unieke smaakbeleving. Dit is ABSOLUUT EEN TOP VLEESJE.
Minhota Dunne Lende( Portugal)” Top Vleesje” Dry aged 3 weken.”Suggestie”
Rubia Galega Filet Pur (Spanje).
Is een hoogwaardig stuk rundvlees gesneden uit de ossenhaas. Met een opvallende marmering , biedt dit vlees een delicate textuur en een rijke, volle smaak.
Uruguay Entrecote graangevoederd (Uruguay).
Aberdeen Angus mooie marmering, volle smaak en malse structuur.
Argentijnse Rib Eye grasgevoederd (Argenitinië).
Is een heerlijk stuk rundvlees. Het staat bekend om zijn grove marmering en sappigheid, waardoor het vlees bij het grillen een intense smaak en malsheid behoudt.
Inclusief Sharing groentjes (Zomer) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.
Inclusief Sharing groentjes (Zomer) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.
Visgerechten JOSPER (Suggestie).
Schaaldieren Josper
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Kindergerechten tot 12 jaar enkel bij melding reservatie dat er kinderen bij zijn.
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.
Sauzen
Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.