Skip to main content
Kom onze kwaliteit proeven.

Menu

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.

Voorgerechten

Carpaccio van rundsvlees

€18,00

Rucola/Pijnboompitten/Balsamico Cream/Olijfolie/Parmesan

Zuiderse Carpaccio van Rundvlees

€19,00

Zuiders getint Chimichurri/Zongedroogde tomaatjes/ Rucola/Parmesan/Balsamico creme

Argentijnse rode Garnaal Josper (4st)

€17,00

Met Italiaans Slaatje.

Gamba Josper (4st).

€19,00

Met Italiaans Slaatje
Sharing Food

Portie Olijven

€6,50

Gefrituurde Scampi 3 Soorten 6 Stuks. "Enkel op zaterdag"

€15,00

Met Pittige Cocktailsaus.

Gefrituurde Scampi 3 Soorten 9 Stuks. "Enkel op zaterdag"

€22,00

Met Pittige Cocktailsaus.

Wit Hoevebrood Met Aioli

€5,00

Huisgemaakte Aioli

Ceccina de Leon 80gr.

€17,00

Is een traditionele delicatesse dat al generaties volgens strenge regels wordt geproduceerd. Het vlees is afkomstig van de achterpoot van Rubia Gallega runderen, die grazen in regio Castilla Y Leon.

Iberico Lomo 4 maanden Gerijpt 80gr.

€18,00

Mooi rood, gemarmerd en met een klein randje vet. Ibérico staat bekend om de karakteristieke nootachtige smaak.

Iberico Ham 30maanden gerijpt 80gr.

€20,00

Is een dieprode Spaanse rauwe ham gemaakt van Iberische varkens, die in Spanje eenvoudigweg bekend staan als zwartvoeters (pata negra).

Trio Ceccina de Leon/Iberico Lomo/Iberico ham 90gr.

€20,00

Ceccina de Leon/ Iberico Lomo/ Iberico Ham

Iberico BELLOTA Ham 36 maanden Gerijpt 80gr.

€25,00

Een Spaanse delicatesse. Deze ham wordt gemaakt van vrije-uitloop Iberische varkens die zich voeden met eikels (Bellotas) uit de beboste berggebieden ook wel Dehesas genoemd, in Zuid-West Spanje. Het resultaat is een ham met een unieke nootachtige smaak en fluweelzachte textuur, wordt gezien als één van de beste hammen ter wereld. TOP HAM...

De Grevelingen Creuse heeft een zilte smaak met fruitachtige accenten.

3/6/9Stuks-

€10,50/€20,00/€30,00

Deze Ierse holle oester, is een absolute topper die vergeleken mag worden met de beste Franse oesters. De mooi gevulde schelp, met stevig vlees, heeft een diepe doch zachte smaak, die elke Creuse-liefhebber zal kunnen bekoren.

3 /6/9Stuks-

€10,50/€20,00/€30,00

Wit Hoevebrood Toastjes uit de Josper en Chimichurri.

€16,00

Argentijnse rode garnaal Gemarineerd 4 Stuks Josper .

€12,00

Is een wilde koud water garnaal die wordt gevangen voor de kusten van Argentinië. Fijn van structuur met een lichtzoete intense smaak die neigt naar lagoustine

Gamba Josper (4st).

€15,00

Carabineros Josper (1St) Dit is een toppertje (kop leegzuigen geeft een explosie van smaken).

€12,00

Carabineros zijn een soort grote garnalen die voornamelijk worden gevonden in de Middelandse Zee rond Spanje en Portugal. Ze zijn bekend om hun opvallende rode kleur en worden beschouwd als een delicatesse vanwege hun stevige textuur en rijke smaak. Carabineros hebben een unieke smaak die vaak wordt beschreven als zoet en delicaat, met een lichte zilte smaak. De smaak van Carabineros wordt vaak vergeleken met kreeft of lagoustines, maar met een meer uitgesproken aroma. Het wordt beschouwd als een echte delicatesse van wege hun unieke smaakprofiel en hoogwaardige kwaliteit ideaal op de Grill.

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Op zaterdag vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt,

Kogelsteak Belgisch Wit Blauw.

De KogelSteak (Filet Mignon) is een exclusief stuk rundvlees gesneden uit de bovenbil, of van de kogel van het spierstuk. Het is mals, sappig en ideaal om te grillen.

200gr -

€29,00

300gr -

€33,00

400gr -

€40,00

500gr -

€47,00

Ierse Filet Pur (Ierland). Vanaf Nu Black Angus.

Is een hoogwaardig stuk rundvlees gesneden uit de ossenhaas. Het staat bekend om zijn ongeëvenaarde malsheid, minimale vetdooradering en verfijnde smaak ideaal om te grillen.

300gr -

€40,00

400gr -

€48,00

500gr-

€57,00

Simmental Filet Pur (Duitsland).”Suggestie”

Door deze natuurlijke en gezonde voeding, en door de rust in hun omgeving. Is het vlees mooi met vet dooraderd. Het heeft een dieprode kleur en een zachte en fijne smaak.

200gr -

€34,00

300gr -

€38,00

400gr -

€46,00

500gr-

€55,00

Rubia Capricho D’Oro Dunne Lende( Spanje)” Top Vleesje” Dry aged 3 weken.

Deze geharde runderen leven aan de barre Atlantische kusten in het noordwesten van Spanje. Hun voeding bestaat uit alles wat ze als grazer vinden: grassen,kruiden,bloemen,klavers. Uniek is dat een Capricho d’Oro rund minstens 12 jaar oud moet zijn als ze geslacht worden. De dieren moeten 100% raszuiver zijn en geboren en gekweekt zijn in hun oorspronkelijke habitat. Het vlees is heel intens van smaak, heel krachtig en vol. Het is een unieke smaakbeleving. Dit is ABSOLUUT EEN TOP VLEESJE.

300gr-

€42,00

400gr -

€51,00

500gr -

€63,00

Minhota Dunne Lende( Portugal)” Top Vleesje” Dry aged 3 weken.”Suggestie”

 

300gr-

€39,00

400gr -

€46,00

500gr -

€55,00

Rubia Galega Filet Pur (Spanje).

Is een hoogwaardig stuk rundvlees gesneden uit de ossenhaas. Met een opvallende marmering , biedt dit vlees een delicate textuur en een rijke, volle smaak.

300gr-

€40,00

400gr-

€48,00

500gr-

€57,00

Uruguay  Entrecote graangevoederd (Uruguay).

Aberdeen Angus mooie marmering, volle smaak en malse structuur.

300gr -

€36,00

400gr -

€42,00

500gr-

€52,00

Argentijnse Rib Eye grasgevoederd (Argenitinië).

Is een heerlijk stuk rundvlees. Het staat bekend om zijn grove marmering en sappigheid, waardoor het vlees bij het grillen een intense smaak en malsheid behoudt.

300gr-

€36,00

400gr -

€43,00

500gr-

€52,00

Carabineros rode garnaal Grote maat 200gr 1stuk (kop leegzuigen is een explosie van smaken).

€35,00

Als een sharing bijgerecht bij uw vleesgerecht Surf en Turf Carabineros is een delicatesse in Spanje. De smaak wordt beschreven als zoet en delicaat, met een licht zilte smaak, wordt vaak vergeleken met kreeft of lagoustines maar met een meer uitgesproken aroma.

Inclusief Sharing groentjes (Zomer) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.

Op zaterdag  vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.

Holstein Tomahawk (Oostenrijk)

Holstein Tomahawk 1kg JOSPER 2Pers

100,00

Sprinzen Pustertaler (Italië) Start Rijping 21/06.

Het zijn zeer robuuste runderen en daarom zeer geschikt om op extreme locaties gehouden te worden. Vanwege hun goede vleeskwaliteit, de goede vruchtbaarheid en hun moederkwaliteiten maken ze tot begeerde dieren in de zoogkoeienhouderij. Zeer natuurlijk gekweekt heerlijk vlees. Heel uitzonderlijk ook, slechts af en toe te verkrijgen.

Pustertaler Côte 'a l'os 1,4kg 3 Pers JOSPER

160,00

17 Weken Gerijpt

Bruna Alpina La Reggiana (Italië) Start Rijping 21/06

Het ras Reggiana is een autochtoon ras uit Noord-Italë, meegebracht door de Barbaarse bevolking in de vierde eeuw na christus. Van de melk van de rode koeien begonnen de Benedictijner monniken 8 eeuwen geleden met de productie van Parmigiano-Reggiano. De rode koeien kunnen de "Moeders" van Parmigiano-Reggiano worden genoemd. Bijzonder smaakvol, karaktervol en gemarmerd vlees.

Bruna Alpina Côte 'a l'os 600gr 1 Pers JOSPER

55,00

17 Weken Gerijpt

Bruna Alpina Côte 'a l'os 800gr 2 Pers JOSPER

95,00

17 Weken Gerijpt

Bruna Alpina Côte 'a l'os 900gr 2 Pers JOSPER

105,00

17 Weken Gerijpt

Bruna Alpina T-Bone 800gr 2 Pers JOSPER

90,00

17 Weken Gerijpt

Bruna Alpina T-Bone 900gr 2 Pers JOSPER

100,00

17 Weken Gerijpt

Capricho d'Oro (Spanje)Reeds 3 weken gerijpt Start Rijping 02/10

Deze geharde runderen leven aan de barre Atlantische kusten in het noordwesten van Spanje. Hun voeding bestaat uit alles wat ze als grazer vinden: grassen,kruiden,bloemen,klavers. Uniek is dat een Capricho d'Oro rund minstens 12 jaar oud moet zijn als ze geslacht worden. De dieren moeten 100% raszuiver zijn en geboren en gekweekt zijn in hun oorspronkelijke habitat. Het vlees is heel intens van smaak, heel krachtig en vol. Het is een unieke smaakbeleving. Dit is ABSOLUUT EEN TOP VLEESJE.

Inclusief Sharing groentjes (Zomer) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.

Stukken momenteel aan het rijpen in onze kast.

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Op zaterdag  vragen we minstens 1 Sharing gerecht of voorgerecht en hoofdgerecht per persoon. Dit omdat het proces van ons vlees enige tijd in beslag neemt.

Visgerechten JOSPER (Suggestie).

Staat er maar af en toe eens op, of op vraag.

€0

Schaaldieren Josper

Scampi Josper (6st)

€33

Maat 6/8

Gamba Josper (6st).

€31

Maat 13/15

Reuzegamba Josper (4st).

€42

Maat 6/8

Mix Scampi/Gamba/Reuzegamba Josper.

€42

Maat 6/8 & 13/15 & 6/8

Inclusief Sharing groentjes (Zomer) warm /koud, handgesneden frietjes in Ossewit of Gepofte Aardappel in de schil met huisgemaakte kruidenboter.

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Kindergerechten tot 12 jaar enkel bij melding reservatie dat er kinderen bij zijn.

Kindersteak (Kogel Filet mignon) 200gr Josper .

€20

Plus sharing groentjes.

Kinder Simmetal Filet 200gr Josper .

€27

Plus sharing groentjes.

Kinder Scampi Josper 3st

€18

Grote maat 6/8 plus sharing groentjes .

Chipollata met Spinaziepuree nog 3 Porties

€16,50

Huisbereid

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Witloofslaatje

€6

Tomatenslaatje assortiment verschillende soorten.

€5

Gebakken Witloof

€7

Gebakken Champignons.

€6

Gebakken Seizoens Groentjes

€8

Frietjes/Gepofte aardappel in de schil

€2

Sauzen

Chimichurri

€3,50

Is een sausje op basis van olijfolie verse kruiden (deels uit tuin) maar mooi in balans zodat het een meerwaarde voor het vlees is, brengt de rooksmaak extra naar boven wat een mooi evenwicht geeft (Top sausje voor gegrild vlees).

Huisgemaakte Kruidenboter

€2,50

Huisgemaakte Mayonaise/Ketchup

€1

Warme Sauzen (huisgemaakt)

€Kl 2,50 € Gr3,50

Pepersaus/Champignonsaus/Roquefort

Al onze gerechten kunnen sporen van de 14 allergenen bevatten, vraag aan onze medewerkers voor meer informatie.

Desserten

Créme Brulée

€10

Huisgemaakt

Chocolademousse

€9

Huisgemaakt

Duo Créme Brulée/Chocolademousse

€9

Sabayon (vanaf 2 pers)

€10

met Cava en Vanilleroomijs

Kinder Chocolademousse

€4,50

Huisgemaakt
  Huisgemaakt ijs (super lekker).

Coupe Vanille

€10

Coupe Dame Blanche

€12

Kinderijsje Vanille

€3,50

Coupe Mokka

€10

3 Bolletjes Mokka ijs

Coupe Brésilienne

€12

3 Bolletjes Mokka ijs met caramelsaus en gebrande hazelnoten.

Kinderijsje Mokka

€3,50

Verse Slagroom

€1

Designed & built by Digitalseeds